LoopbaanAdviesbureau Limburg

Een klein en deskundig bureau met een informele sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt. Wij hebben vanuit Venlo de afgelopen 25 jaar al velen in Limburg en Brabant geadviseerd en begeleid. Het bureau wordt gevormd door Hans Deleij (Register Loopbaan- en beroepskeuze-adviseur) en Ruud Severien (Registerpsycholoog NIP).
Loopbaanadviesbureau Limburg is volledig onafhankelijk en werkt in opdracht van particulieren, bedrijven, gemeenten en onderwijs. Iedereen die advies en begeleiding nodig heeft bij studie- en beroepskeuze, loopbaankeuzes, outplacement en reintegratie kan snel terecht. U kunt daarbij rekenen op een zeer persoonlijke en praktische aanpak. Wij hebben veel expertise opgebouwd met professioneel testonderzoek, advies en coaching.

Aanpak LoopbaanAdviesbureau Limburg?

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met goede tests. Goede tests leveren vaak meer op dan alleen gesprekken. Er kan informatie naar voren komen waar je zelf misschien niet achter was gekomen. Tests kunnen snel een relatief scherp, objectief en betrouwbaar beeld geven van de beroepsinteresses, persoonlijkheid en capaciteiten. De meerwaarde is echter sterk afhankelijk van de deskundigheid van de adviseur die de testuitslag interpreteert en uitlegt.
Concrete en praktische hulp. Geen zweverige aanpak.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken