Loopbaanadvies en ontwikkeladvies

Een gestructureerde en praktische manier om uw loopbaan- en beroepskeuze te onderzoeken. Wij geven met goede tests en gesprekken veel inzicht in uw loopbaanmogelijkheden. Uw interesses en persoonlijke kenmerken worden in kaart gebracht. Ook uw capaciteiten kunnen worden onderzocht.

Waarom?

“Laat uw loopbaan en beroepskeuze niet aan het toeval over”

Veel voorkomende vragen:

  • Ik wil iets anders maar wat past het beste bij mij?
  • Ik kan mijn huidige beroep niet meer uitoefenen door de huidige crisis. Welke andere mogelijkheden heb ik?
  • Welke beroepskeuze past goed bij mijn kwaliteiten en de arbeidsmarkt?
  • Hoe vergroot ik mijn kansen op de arbeidsmarkt?
  • Ben ik wel de juiste persoon om leiding te geven?
  • Ik wil een goede analyse van mijn mogelijkheden, geen lang traject. Kan dat?
  • Is ondernemer iets voor mij?

Werkwijze bij een loopbaan- en ontwikkeladvies

Het onderzoek bestaat uit de volgende onderdelen:
Eerste gesprek waarin uw huidige situatie wordt geanalyseerd, relevante zaken in kaart worden gebracht, de vraagstelling en de verwachtingen van het onderzoek worden vastgesteld;
Onderzoeksfase bestaande uit een testonderzoek naar uw interesses, persoonlijke kenmerken en eventueel capaciteiten; het onderzoeksprogramma wordt voor iedereen individueel samengesteld; de tests worden thuis online gemaakt;
Bespreken van de resultaten, vertaling van de testgegevens binnen uw situatie, vergelijking van uw zelfbeeld met de onderzoeksgegevens en visie van de adviseur, matchen persoonlijk profiel en functies, aangeven van passende mogelijkheden, loopbaanadvies en/of beroepskeuze-advies, eventueel scholingssadvies; Juist het uitvoerig bespreken van de resultaten met een ervaren loopbaanadviseur helpt om meer inzicht te krijgen.

Na dit onderzoek kunnen we nog een vervolgafspraak maken om u verder te coachen bij het maken en realiseren van uw keuzes.

Resultaten

“Duidelijkheid over de keuzes die het beste bij u passen”

U heeft meer zelfinzicht en duidelijkheid over uw loopbaan en beroepskeuze zodat u beter en met meer vertrouwen de juiste keuzes kunt maken.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken