LoopbaanAdviesbureau Limburg

Klein en deskundig bureau met een informele sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt.  U wordt begeleid door een Register Loopbaan- en beroepskeuze-adviseur met meer dan 30 jaar ervaring, grondig geschoold in testdiagnostiek en gespreksvoering en met veel kennis van opleidingen en beroepen. De basisopleiding daarbij is Academie Mens & Arbeid.
Loopbaanadviesbureau Limburg is volledig onafhankelijk. Iedereen die advies en begeleiding nodig heeft bij keuzes rond loopbaan, studie en beroep, kan terecht. U kunt daarbij rekenen op een zeer persoonlijke en praktische aanpak. Er is veel expertise opgebouwd met professioneel testonderzoek, advies en coaching.
De beroepscodes inzake kwaliteit en zorgvuldigheid van NOLOC (loopbaanadviseurs) en Register BKA (testdiagnostiek) worden gehanteerd.

Aanpak LoopbaanAdviesbureau Limburg

Wij zijn gespecialiseerd in onderzoeken met goede en verantwoorde tests. Gedegen onderzoek dat meer oplevert dan alléén gesprekken en coaching. Er kan informatie naar voren komen waar je zelf niet achter was gekomen. Tests kunnen snel een relatief scherp en betrouwbaar beeld geven van de beroepsinteresses, persoonlijkheid en capaciteiten. Het levert meetbare en dus objectieve informatie op die veel kan bijdragen aan het nemen van de juiste beslissingen. De meerwaarde van de tests wordt vooral bepaald door de deskundigheid en ervaring van onze adviseurs die specifiek zijn opgeleid om de testuitslag te interpreteren, uit te leggen, te combineren met andere gegevens en indrukken. Je spreekt niet voor niets met een professional. Je verwacht heldere en concrete adviezen en terecht. Het gaat bij ons om praktische hulp bij het maken van je keuzes. Snel een concreet resultaat. Onze werkwijze is kwalitatief goed, persoonlijk en betrouwbaar.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken