LoopbaanAdviesbureau Limburg

Een klein en deskundig bureau met een informele sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt.  Het bureau wordt gevormd door Hans Deleij (Register Loopbaan- en beroepskeuze-adviseur) en Ruud Severien (Registerpsycholoog NIP). Meer dan 25 jaar ervaring, grondig geschoold in testdiagnostiek en veel kennis van opleidingen en beroepen. Onze basisopleidingen daarbij zijn respectievelijk Academie Mens & Arbeid (HBO) en (beroepskeuze)psychologie (Universitair).
Loopbaanadviesbureau Limburg is volledig onafhankelijk en werkt in opdracht van particulieren, bedrijven, gemeenten en onderwijs. Iedereen die advies en begeleiding nodig heeft bij studie- en beroepskeuze, loopbaankeuzes, outplacement en reintegratie kan snel terecht. U kunt daarbij rekenen op een zeer persoonlijke en praktische aanpak. Wij hebben veel expertise opgebouwd met professioneel testonderzoek, advies en coaching.
Wij zijn lid van NOLOC en geregistreerd bij Register BKA en NIP waarvan de beroepscodes inzake kwaliteit en zorgvuldigheid worden gehanteerd.

Aanpak LoopbaanAdviesbureau Limburg?

Wij zijn gespecialiseerd in onderzoeken met goede tests. Niet zomaar wat testjes maar gedegen onderzoek dat meer oplevert dan alleen gesprekken. Er kan informatie naar voren komen waar je zelf niet achter was gekomen. Tests kunnen snel een relatief scherp, objectief en betrouwbaar beeld geven van de beroepsinteresses, persoonlijkheid en capaciteiten. De meerwaarde is echter sterk afhankelijk van de deskundigheid en ervaring van de adviseur die de testuitslag interpreteert en uitlegt.
Het gaat bij ons om concrete en praktische hulp bij het maken van uw keuzes. Geen zweverige aanpak. Onze werkwijze wordt verder beschouwd als kwalitatief goed, persoonlijk en betrouwbaar.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken