LoopbaanAdviesbureau Limburg

Een klein en deskundig bureau met een informele sfeer waar u zich snel op uw gemak voelt.  Het bureau wordt gevormd door Hans Deleij (Register Loopbaan- en beroepskeuze-adviseur) en Ruud Severien (Registerpsycholoog NIP). Meer dan 25 jaar ervaring, grondig geschoold in testdiagnostiek, gespreksvoering en met veel kennis van opleidingen en beroepen. Onze basisopleidingen daarbij zijn respectievelijk Academie Mens & Arbeid (HBO) en (beroepskeuze)psychologie (Universitair).
Loopbaanadviesbureau Limburg is volledig onafhankelijk en werkt in opdracht van particulieren, bedrijven, overheid en onderwijs. Iedereen die advies en begeleiding nodig heeft bij keuzes rond loopbaan, studie en beroep, kan snel terecht. U kunt daarbij rekenen op een zeer persoonlijke en praktische aanpak. Wij hebben veel expertise opgebouwd met professioneel testonderzoek, advies en coaching.
Wij zijn erkend door NOLOC (loopbaanadviseurs), Register BKA (testdiagnostiek) en NIP (psycholoog) waarvan de beroepscodes inzake kwaliteit en zorgvuldigheid worden gehanteerd.

Aanpak LoopbaanAdviesbureau Limburg

Wij zijn gespecialiseerd in onderzoeken met goede en verantwoorde tests. Gedegen onderzoek dat meer oplevert dan alléén gesprekken en coaching. Er kan informatie naar voren komen waar je zelf niet achter was gekomen. Tests kunnen snel een relatief scherp en betrouwbaar beeld geven van de beroepsinteresses, persoonlijkheid en capaciteiten. Het levert meetbare en dus objectieve informatie op die veel kan bijdragen aan het nemen van de juiste beslissingen. De meerwaarde hangt echter sterk samen met de deskundigheid en ervaring van onze adviseurs die specifiek zijn opgeleid om de testuitslag te interpreteren, uit te leggen, te combineren met andere gegevens en indrukken. Het gaat bij ons om praktische hulp bij het maken van uw keuzes. Snel een concreet resultaat. Onze werkwijze is kwalitatief goed, persoonlijk en betrouwbaar.

Heeft u een vraag of bericht?

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken